För känslig, skadad, trött och livlös hy

Både miljömässiga faktorer och stress kan ha negativa konsekvenser på huden såsom torrhet, ökad känslighet och BIO REPAIR - HUD-REHABILITERINGminskad elasticitet.
Med korrekt diagnos kan effektiva, utvärtes hudvårdsbehandlingar bidra till att förbättra utseendet och funktionen i huden och minimera uppkomsten av stressymptom. Hudvårdsprodukter, framtagna särskilt för att stimulera hudens naturliga korrigeringsmekanismer, kommer att avsevärt förbättra hudens utseende. Produkterna stimulerar hudens funktioner och bidrar till att upprätthålla ett sunt och ungdomligt utseende.
För att tillgodose behovet av effektiva behandlingar för hud som visar tecken på stress utvecklade HL – det ledande varumärket inom professionell kosmetika – BIO REPAIR produktlinje. Denna mycket effektiva och särskilt aktiva produktlinje, baserad på högkvalitativa ingredienser, hjälper till att hantera hudproblem som utlöses av stress och miljöpåverkan med konkreta resultat.

Aktiva ingredienser
• Natural Repair Complex skyddar huden, håller den livskraftig och energisk samt stimulerar dess naturliga återhämtande mekanismer och minskar risken för skador i hudcellerna efter UV-strålning. Rekommenderas för förebyggande vård av normal till mogen hud.
• Vitamin E, en potent antioxidant som neutraliserar effekten av fria radikaler och skyddar mot uttorkning, fina linjer, rynkor och skador på kollagenet.
• Hydrolyserat kollagen och elastin förbättrar hudtonen genom att öka hudens fukt lagring, fasthet och elasticitet och därigenom minska uppkomsten av rynkor och fina linjer.
• Aloe Vera och Kamomill är välkända för sina positiva effekter på huden, så som att reparera skador, minska inflammation och verka allmänt lugnande.
• Jojoba och olivolja är rika på ceramider och fettsyror vilka håller hudens fukthalt i balans, lugnar och mjukar upp hudens struktur.

Hur fungerar det?
Kombinationen av ingredienser som naturligt stimulerar hudens läkande –  potenta antioxidanter och närande oljor – åtgärdar effektivt verkningarna av skadlig miljöpåverkan, stress och biologiskt åldrande.

Resultat
• Stimulerar hudens naturligt återställande mekanismer
• Ökar hudens fasthet och elasticitet
• Skyddar mot fria radikaler
• Återfuktar hudens och skyddar mot fuktförlust.
• Lugnar och förskönar hudens utseende

 

Bio Repair Eye & Neck Care
En lugnande kräm med vitamin E, kollagen och Natural Repair Complex. Stimulerar hudens naturliga läkningsprocesser. Speciellt framtagen för ögonens konturer och halsen.
Resultat: Hjälper till att fördröja uppkomsten av ålderstecken, förbättrar hudens elasticitet och återställer balansen efter negativ miljöpåverkan och ger ett strålande, föryngrat utseende.
Aktiva ingredienser: Natural Repair Complex, hydrolyserat kollagen, hydrolyserat elastin och vitamin E.

Bio Repair Cream Mask
En behandlande mask med Natural Repair Complex och vitamin E. Stimulerar hudens naturliga rehabiliteringsprocesser och verkar lugnande.
Resultat: Masken balanserar torrhet, förbättrar hudens struktur och ger ett silkeslent resultat.
Aktiva ingredienser: Natural Repair Complex, hydrolyserat kollagen och hydrolyserat elastin.

Bio Repair Gel Cleanser
Tar effektivt bort miljöföroreningar utan att torka ut huden.
Resultat: En Lugnande gel som rengör utan torka ut huden.
Aktiva ingredienser: Natural Repair Complex.

Bio Repair Special Toner
Ett unikt, milt ansiktsvatten bestående av Natural Repair Complex och kamomill.
Resultat: Ett lugnande ansiktsvatten som återfuktar och ger huden fräsch textur.
Aktiva ingredienser: Natural Repair Complex , kamomillextrakt och kamomillolja.