Anna Lotan Bio-Cosmetic tillverkar och säljer exklusiva och funktionella hudvårdsprodukter till hudterapeuter, kosmetologer och andra hudspecialister som arbetar på spaanläggningar och salonger. Via specialisterna säljs de högkvalitativa produkterna vidare till deras kunder.

I över fyrtio år Anna Lotan arbetat med att ta fram produkter för olika hudtyper såsom uttorkad, fet, känslig och acneangripen hud. Det finns också speciellt framtagna produkter för behandling av seborrhea och ytliga blodkärl, liksom produkter för hud som genomgått laserbehandlingar och andra föryngrande behandlingar.


Produkterna reflekterar det personliga engagemanget hos företagets grundare Anna Lotan som har arbetat i femtio år som hudterapeut och lärare. Alla produkterna är framtagna för att arbeta i harmoni med alla hudtypers egen förmåga och med respekten för hudens funktion som kroppens yttre skyddande lager.

 

Under åren har Anna Lotans mål varit att endast använda rena och naturligt aktiva ingredienser för att slippa tillsatser av kemiska preparat och emuleringsmedel. Resultatet har blivit ett brett produktsortiment som är särskilt snälla mot både hyn och miljön.

Produkter från Anna Lotan