Clear Dry Touch -40%

//Clear Dry Touch -40%
­
Rea!

Clear Dry Touch -40%

270.00 kr 162.00 kr Inkl. moms

Clear Dry Touch – För punktbehandling av finnar

Renande och sammandragande gel för lokalbehandling av problemhy (acne) utvecklad för både professionell användning och hemmabruk. Berikad med renande örter som verkar sammandragande på huden som lav, mimosa och myrr och som förbättrar hudens hygieniska tillstånd.

NU -40%

Slut i lager

Product Description

Clear Dry Touch

Clear Dry Touch – För punktbehandling av finnar.
Renande och sammandragande gel för lokalbehandling av problemhy (acne) utvecklad för både professionell användning och hemmabruk. Berikad med renande örter som verkar sammandragande på huden som lav, mimosa och myrr och som förbättrar hudens hygieniska tillstånd. Gelen innehåller också ekologisk Echinacea extrakt och tapiocafröpulver som lugnar huden, vitamin B5 och balanserande fuktighetsbevarande ämnen som förhindrar uttorkning av huden. Nästan helt gjord på naturliga ingredisenser (över 99%), naturligt parfymerad och utan konserveringsmedel.

Bruksanvisning:

Använd lokalt på problemområden, speciellt efter kvällsrengöring, och låt torka utan att skölja. En svag kittlande känsla kan upplevas, speciellt på acnesår, pga. att produkten innehåller alkoholextrakt. Detta försvinner dock när produkten torkar. Vid användning dagtid: sprid ut gelen med rena fingertoppar över problemområdet. Smink och skyddande dagkräm kan sedan appliceras ovanpå.

50 ml

Läs mer om Clear – hudvårdsserie för känslig fet hy

 

Mer information

Vikt 0.170 kg