Premium B.B Cream SPF30 -50%

/, Anna Lotan/Premium B.B Cream SPF30 -50%
­
Rea!

Premium B.B Cream SPF30 -50%

489.00 kr 244.00 kr Inkl. moms

Premium B.B Cream + SPF 30
Premium B.B Cream+ SPF 30 är en ”tre-i-ett” multi-funktionell kräm som erbjuder optimal dagvård för normal till torr hud.Krämen ger långvarig återfuktning och bredspektrum UV-skydd samtidigt som den jämnar ut hudtonen och täcker brister och missfärgningar – inklusive mörka ringar under ögonen.

NU -50%

Slut i lager

Artikelnr: ALNatural-3041 Kategorier: , Taggar: , ,

Product Description

Premium B.B Cream SPF 30

Premium B.B Cream SPF 30 är en ”tre-i-ett” multi-funktionell kräm som erbjuder optimal dagvård för normal till torr hud.

Krämen ger långvarig återfuktning och bredspektrum UV-skydd samtidigt som den jämnar ut hudtonen och täcker brister och missfärgningar – inklusive mörka ringar under ögonen. Premium B.B Cream är berikad med mjukgörande oljor som jämnar ut huden och förhindrar den typiska betoningen av fina linjer som är så vanlig med många täckande makeup produkter. En kombination av aminosyran prolin och palmolja penetrerar huden och ger en ”plumping” anti-rynk effekt vilket gör den idealisk för torr, mogen hy. Vitamin E motverkar fria radikaler och skyddar de naturliga oljorna i formeln.

Premium B.B Cream SPF 30 har en täckande effekt men låter din naturliga hudton att skina igenom.

Premium BB Cream är verkligen den Premium produkt som den påstår sig vara, och erbjuder Premium, långvarig täckning, skydd och avslappnande antirynk effekt.

Färg: neutral.

30 ml

Artnr. ALNatural-3041

Bruksanvisning:

Appliceras dagligen i ansiktet och på halsen. Använder du en annan vårdande produkt, väntar du tills den första absorberats och applicerar sedan B.B Cream ovanpå.
Även om du använder solskydd rekommenderas följande: Undvik att vistas i solen då den är som starkast. Applicera tillräcklig mängd och upprepa lite då och då för att bibehålla skyddet.

Mer information

Vikt 0.150 kg
Nyanser

, , ,