Clear är en serie som består av produkter speciellt framtagna för fet hy och problemhy. Den förbättrar hudens tillstånd genom att minska oljeutsöndring och tilltäppta porer som ibland utvecklas till finnar, motverkar pormaskar och förbättrar hudens hygieniska tillstånd utan att torka ut den.

Clears produkter gör det bästa av naturens läkande och antioxidantiska potential och är därför ett utmärkt alternativ till mediciner och kemikalier.
Mineraler från Döda havet renar huden och skyndar på hudens förmåga att göra sig av med slaggprodukter. Produkterna i den här serien för fet hy och problemhy innehåller inte några konserveringsmedel, färger eller parfymer. På ett naturligt sätt lugnar de huden och ger den ett fräscht och ungdomligt utseende.


Mineral Hygienic Liquid Soap för blandad och fet hy
Varsam flytande tvål för rengörning av blandad, fet och problematisk hud.
Produktens funktioner och komponenter:
Mineral Liquid Soap rengör huden milt och grundligt utan att orsaka torrhet. Den lätta syrligheten bidrar till att bevara renligheten.
Även lämplig för användning på hela kroppen samt intima områden.
Innehåller växtextrakt av: kamomill, Salvia Officinalis, Althea Officinalis, Mallow, Hypricum och Achillea. Dessa fungerar avslappnande på huden.

Clear Dry Touch – För punktbehandling av finnar.
Renande och sammandragande gel för lokalbehandling av problemhy (acne) utvecklad för både professionell användning och hemmabruk. Berikad med renande örter som verkar sammandragande på huden som lav, mimosa och myrr och som förbättrar hudens hygieniska tillstånd. Gelen innehåller också ekologisk Echinacea extrakt och tapiocafröpulver som lugnar huden, vitamin B5 och balanserande fuktighetsbevarande ämnen som förhindrar uttorkning av huden. Nästan helt gjord på naturliga ingredisenser (över 99%), naturligt parfymerad och utan konserveringsmedel.

A Clear Dead Sea Bio-Peel Salvital
En naturligt exfolierande vätska som renar, ger näring och lenar fet och problematisk hy.
En helt (100%) naturlig produkt, totalt fri från konserveringsmedel, ytaktiva medel, emulgeringsmedel, färgämnen och parfymer.
Bidrar inte till att torka ut hudytan vilket kan leda till igentäppta porer. Ger huden en härligt fräsch känsla.
Exfolierar och lenar hudområden som är grova, fjällande och torra. Renar, mjukgör, lenar och ger huden ny vitalitet samtidigt som den både ger huden näring inifrån och hjälper den att göra sig av med slaggprodukter. Idealisk som kropps- eller hårbottenspeeling som kan användas i duschen.

Clear Hamamelis Moisturizer
Speciellt utvecklad för att lindra oljig och problem hud. Denna mjukgörande kräm ger skonsam lindring av rodnad och lugnar huden.
Innehåller lugnande och återfuktande örtextrakt: Aloe, Lichi, honung och det patenterade Kanel derivatet SEPICONTROL, som är speciellt gynnsam för problem med oljig hud.
De naturliga oljorna i formulan är noga utvalda från de som är minst benägna att oxidera (Jojoba och Triglycerider).
Vitamin E kombinerat med ett naturligt härstammat konserverande system bibehåller kvaliteten av de naturliga ingredienserna i krämen.

Clear Astringent Mud Mask – Sammandragande Lermask
En oljefri gelbaserad mask som renar och lugnar fet hy och problem hy. Innehåller naturlig lera från Döda havet och trollhassel som drar samman porerna och absorberar överflödig olja. Masken torkar inte helt på huden, vilket eliminerar den onda cirkeln av återfettning som orsakas av uttorkning av känslig fet hud.

Clear Propolis Lotion
Ett ansiktsvatten baserad på en kombination av mineralvatten från Döda Havet, Salvia och Propolis extrakt.Clear Propolis Lotion har en rengörande effekt på fettig, aknebenägen hud och för att uppnå bästa resultat bör den användas flera gånger om dagen, speciellt under den fuktiga sommarsäsongen.