Kombinationen av dessa tre vitaminer passar för behandling av torr hud med tecken på extrem uttorkning, rynkor eller hud på väg att bli rynkig. Vitaminerna återger huden dess glans och vitalitet.

Vitamin A – kallas också retinol och är en antioxidant. Den är viktig för hälsosam hud och spelar en viktig roll i cellernas uppbyggnad, vävnadernas utveckling och bibehållandet av ett fungerande immunförsvar. Detta är en liten molekyl som tar sig igenom det yttersta hudlagret och påverkar de djupare hudlagren. Vitamin A bidrar till produktionen av kollagen och elastin och till hälsosammare nya celler, ger maximalt med fukt, bygger upp huden och fungerar som skydd.

Vitamin C – kallas också askorbinsyra. Den ökar produktionen av antioxidanten kollagen som skyddar huden mot solstrålarna, gör huden klarare, förbättrar dess utseende och bidrar till ökad melanin produktion.

Vitamin E – en kraftfull antioxidant som skyddar cellmembranen från fria radikaler och hjälper till att sakta ner hudens åldringsprocess.

Rénova – hudvård för torr och mogen hy