Greens – En ung och fräsch hy är ovärderlig!

Mängden av aktiva näringsämnen som finns naturligt hos t.ex. kvickrot och bovete är grunden till utvecklandet av Greens!
Koncentrerade groddextrakt bidrar med aktiva näringsämnen och spårämnen och ger huden ett föryngrat utseende.
Greens är mycket mer än bara ett alternativ till antirynk injektioner. Produkten ger en effektiv, långvarig, säker och lyxig hudföryngring för normal till torr hy. De vårdande ingredienserna är av högsta kvalitet och är inspirerade av de biologiska sammansättningarna som är naturligt närvarande i den mänskliga huden. Dessa ämnen, som vanligtvis minskar med åren, tolereras utmärkt och tas lätt upp av huden.
Många av Greens ingredienser har valts ut efter den principen för att skapa produkter som är snälla mot huden.
Greens har speciellt utvecklats för mogen hy som kan ha nytta av en produktserie som ger en omedelbart synlig verkan.
Greens innehåller de mest avancerade och aktiva ingredienserna som finns att tillgå idag och innehåller de naturliga peptiderna som är ledande inom kosmetikabranschen.
Alla celler i kroppen innehåller protein och peptider. De små peptiderna finns i flera olika former och har många olika funktioner. Bl.a stimulerar de kollagenproduktionen, verkar avslappnande och ger huden ökad spänst. De är mycket aktiva men samtidigt milda och passar därför den känsliga hudtypen perfekt!

Verksamma ingredienser i Greens:

DPHP – Långtidsverkande uppstramande och fuktighetsbevarande effekt, stark antirynkeffekt genom att den stimulerar till sammandragning av collagenfibrer. Förhindrar fria radikaler och upprätthåller hudens skyddsbarriär samt tränger djupt in i huden.

Myoxynol – Förhindrar muskelcellernas sammandragning upp till 24 timmar och skapar en växande antirynkeffekt. Liknar Argireline men producerad av naturliga ingredienser.

Matreixyl – eller Matrixyl, är en peptid som används inom hudvård för dess förmåga att minska uppkomsten av rynkor lika effektivt som retinol, men utan hudirritation som vanligtvis associeras med användning av retinol.

Grantox – Får ansiktets utrycksmuskler att slappna av. Naturlig ersättning för Botox.

Argireline – Anses verka genom att förhindra frisläppning av signalsubstanser. Får huden att slappna av vilket minskar ansiktslinjer och rynkor vid regelbunden användning.

Greens Extra Mild Facial Foam för torr hy/Anti wrinkel
En rengöringsmousse för ansiktet baserad på milda rengörande ingredienser. Produkten är extra snäll mot huden och innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet. Helt sulfatfri!
Består av:
• Sockerbaserade rengöringsingredienser
• Spannmål
• Blomextrakt
• Aloe vera
Den speciella förpackningen tar in luft vid användning, vilket ger skummet en sammetslen känsla samtidigt som hudens yta blir alldeles ren, mjuk och fräsch.

Greens Proligne Lifting Anti Wrinkle Cream
En intensiv antirynkkräm utmärkt för normal till torr hy.
Förlängd lokal massage på områden som tenderar att utveckla rynkor slätar ut huden med en omedelbart lyftande effekt.
Inom 4 veckor kommer en förbättring på lång sikt märkas i hudens struktur och lena och fräscha utseende. Produkten hjälper hudens elasticitet och förbättrar dess kondition inifrån.
Aminosyran Proline verkar tillsammans med ett Esterderivat av palmolja för att förstärka den genomträngande effekten och ge huden en viss utfyllnad.

Greens Tender Eye Contour Cream för torr hy/Anti wrinkel
En förnyande och lyxig antirynkkräm som är ett säkert alternativ till injektioner. Den minimerar uppkomsten av uttryckslinjer och rynkor.
Stödjer hudens skyddande barriär mot stress och fuktförlust förutom den rynkutslätande effekten.
Härmar hudens egna lipidkomponenter och ger en långvarig mjukhet.

Greens Replenishing Balm för torr hy/Anti wrinkel
En aktivt exfolierande och vårdande nattkräm för torr hy.
Mjukar upp och exfolierar försiktigt ansiktshyn för att förstärka hudens förnyelseförmåga. Fyller ut huden med en viktig fuktighetsgivande kombination som härmar kroppens eget naturliga fuktighetsgivande ämne. Livsviktiga näringsämnen och spårämnen bidrar till att ge huden dess föryngrade utseende.
Applicering på kvällen kommer gradvis att ge ett nytt fräscht hudlager som är mjukare, lenare och bättre fuktat.

Garden Cress – anti-stress mask med Krasse/Anti wrinkel
För normal till torr hy
En lenande och mjukgörande ansiktsmask som berikar huden med viktiga näringsämnen som finns i krasse. Näringsämnena frigörs gradvis under maskens applicering. De hudrengörande egenskaperna i krasseskotten tar bort fria radikaler och bidrar, tillsammans med malvaextrakt, till den allmänt välgörande effekten. Sheasmör och morotsolja verkar mjukgörande medan fosfolipider och sfingolipider, som liknar hudens eget lipidlager, fyller ut huden och förstärker dess förmåga att behålla fukt samt ger en behaglig anti-stress känsla.

Greens Camellia Tinted Day Cream SPF 30+ för alla hudtyper
En fuktighetsbevarande dagkräm av högsta kvalitet med optimal solskyddsfaktor.
Berikad med vitamin E och extrakt av grönt te som fungerar som naturliga antioxidanter. Rekommenderas för daglig användning, året om, och kan användas som den är eller ovanpå en vårdande produkt ur Greens serie.
Krämen är mycket lätthanterlig, absorberas snabbt och lämnar ingen fet eller kladdig yta.
I denna lätt färgade formula finns mikro-pigment som förstärker UV skyddet och döljer på ett naturligt sätt ojämnheter i hyn. Ger maximalt skydd mot solens kortare UVB strålar som kan orsaka solsveda. Skyddar också mot UVA strålar som tränger längre och djupare igenom huden och som orsakar mörka fläckar och för tidigt åldrande.