Under sommaren har din hy utsatts för många påfrestningar. Skadliga solstrålar, saltvatten, väderändringar och annat som medverkar till hudens åldrande. Men med några enkla hösttips kan du bli få tillbaka hudens lyster.

Peeling – Efter sommarens användning av feta solskyddskrämer kan huden ha blivit matt och livlös, och lättare utveckla finnar och kvisslor. Genom att skrubba bort döda hudceller förnyas cellerna och du får en glänsande och förbättrad hy. Regelbunden användning av ansiktspeeling ger omedelbart en jämnare hudton med ny lyster. För dig som ofta använder foundation och puder är det ännu viktigare att använda peeling, då sminket därmed fixerar bättre och blir jämnare på hudytan.

Återfuktning – En ansiktspeeling gör huden ren och len – men också extra känslig. När du har använt din peeling så gäller rejält med återfuktning, annars blir huden lätt torr och livlös. Behovet av dagkräm minskar under sommaren, men ökar igen under hösten. Inför höstens kyligare väder, är det bra att hitta i en effektiv återfuktare som passar din hy.

Klick här för att få mer inspiration till produkter och behandlingar