De aktiva produkterna i New Age-Control-serien är baserade på AHA fruktsyror. AHA fruktsyror löser upp ”limmet” som håller ihop döda hudceller på huden.
Daglig användning av denna typ av produkter ökar gradvis peeling av huden och stimulerar produktionen av nya hudceller.

Den successiva förnyelseprocessen resulterar i en mer återfuktad hud med mindre solskador. Detta innebär en ljusare hy med färre pigmentfläckar och mindre markerade rynkor. New Age Control-serien är utformad som en modulär och stegvis behandling.
Den passar alla hudtyper i behov av uppfriskning och förnyelse. Den består av de bästa mjukgörande ingredienserna (t.ex. hyaluronsyra) och är berikad med olika lugnande växtextrakt som Aloe Vera, grönt te, echinacea, kamomill och vitamin A, E, C för att förhindra irritation och oxidationsskador.
New Age Control-serien har också visat sig fungera mycket bra på torr och känslig hy med små synliga kapillärer (Cuperose hy) genom att stärka överhuden och gör kapillärerna mindre synliga.
Daglig användning av New Age Control produkter stimulerar produktionen av nya hudceller och ger ett utmärkt resultat inom bara några veckor.


Rejuvenating Day Cream SPF 25

En fuktgivande dagkräm med UVA/UVB-skydd som passar alla hudtyper. Fungerar som ett optimalt skydd under tiden man gör föryngrande hudbehandlingar baserade på AHA-fruktsyror. Krämen är även berikad med en aktiv anti-rynkkomponent som motverkar uppkomsten av fina linjer.

Revitalizing AHA Face Lotion
En oljefri gel-lotion, som innehåller AHA-syror. Används tillsammans med New Age Control Active Beautifying Cream eller Exfoliating Emulsion för att uppnå optimal hudförnyelse. Denna lotion fungerar också som en förstärkare för scrub-krämen Golden Marine Scrub. Lotionen bör användas med försiktighet och huden skall vara väl skyddad från solen hela dagen under och efter AHA-baserade behandlingar.

Active Beautifying Cream
En exfolierande kräm med AHA-fruktsyra för alla hudtyper som främjar hudens förnyelse. Krämen som kan användas både som dag- och nattkräm återfuktar huden intensivt och förbättrar avsevärt hudens tolerans mot den lätt stickande känsla som är vanligt förekommande i början av AHA-behandlingar. Naturliga mjukgörare skyddar huden och gör den silkeslen. Vitamin E med grönt te fungerar som en naturlig antioxidant och hindrar fria radikaler.