Omdömen från kunder

2016-01-26 Hej Rudi,
Tack för en skön förmiddag och behandling. Bästa betyget var att maken sa (han ser aldrig! något) Va fin du är i ansiktet!!!!!
Alltså ta till dig av berömmet.
Sköt om dig och en STOR KRAM!

Lisbet
2015-09-15 Bästa ansiktsbehandlingarna jag någonsin fått, och produkterna är fantastiska. Rudi säger sanningen om ditt skinn och använder produkter som passar just din hudtyp.
Helt enkelt otroligt bra!

Ariel Elisabeth Svantesson
2015-08-21 Hej Rudi, Tack för en mysig och underbar behandling. Bio Repair behandling är ett riktigt mirakel. Min hud har aldrig sett så bra ut!
Vi ses snart igen.

Nina S.
2015-08-04 Hej Rudi! Jag är så nöjd med mesoterapin och ser att de ger ett fint resultat. Fick även ngr prover på hudkräm som verkade bra. Såg skillnad på bara ngr dagar av att använda dessa.
Tack Rudi!
Christel Lindeberg
2015-03-23 Ett besök på Naturkliniken Öresund är som att komma till en liten oas i vardagen. Det är bara att lägga sig ner, slappna av och njuta. Det märks att Rudi har lång erfarenhet, produkterna hon väljer för behandlingen känns bra på huden direkt. Massagen är härlig och det är nästan så att jag slumrar till lite. Efteråt är huden silkeslen och har fått en jättefin lyster. Jag längtar redan till nästa gång! Jag har mycket känslig hud som reagerar kraftigt på olika ansiktsvårdsprodukter och det brukar ta lång tid för mig att hitta något som fungerar. Efter första behandlingen hos Rudi gick jag över till Anna Lotan’s Liquid Gold serie som finns på Naturkliniken Öresund – och är helnöjd sedan dess. Inga motreaktioner alls! Jag har två riktiga favoriter i serien: ögoncrèmen, som har en underbar konsistens och formligen smälter in i huden och så serumet, förstås. Hard to live without it! Huden blir otroligt len och mjuk direkt efter första användningen och effekten kvarstår hela dagen. Tack Rudi!

Kerstin
2015-03-19 Rudi visar djup kunskap om hudvård och erbjuder skräddarsydda behandlingar efter varje klients behov. Jag kände mig mycket väl omhändertagen i hennes klinik och minst 10 år yngre när jag min behandling var klar! Rudi – du är bäst!
Lotta B
2015-03-08
Hej! Jag fick ett mkt personligt bemötande och en behandling som gjorde synbar skillnad. Rek varmt hennes mesoterapi behandlingar med BIO REPAIR produkter.
Christel
2014-11-16 Nu ska jag på min andra behandling hos Rudi på Naturkliniken Öresund om några dagar, och jag ser fram emot det jättemycket!
Det är så härligt att få hudbehandling hos Rudi, man känner sig så ompysslad och kommer ut som en ny människa när man är färdig (iaf känns det så).
Rudi är väldigt kunnig i allt hon gör, och första gången jag var där, så fick jag rekommenderat produkter från ProBiotics. De har jag nu använt i ca 1,5 månads tid, och jag är supernöjd!!
Jag använder ProBiotic Hydrating cream (dagkräm), ProBiotic Balancing cream (nattkräm) och ProBiotic 3 in 1 (soap  cleanser och toner). Krämerna går snabbt in i huden och doftar underbart!
Dessa produkterna kan jag verkligen rekommendera, huden känns silkeslen och de fina linjerna runt ögonen har minskat märkbart!
Så boka in en tid hos Rudi, ni kommer aldrig att vilja gå till någon annan efter att ni varit där 🙂
Med vänliga hälsningar
Charlotte Røisland
2014-06-30 Mitt ansikte blev otroligt torrt sen jag fick Taxotere men jag har haft turen att lära känna Rudi Teyar som är hudterapeut och har Naturkliniken Öresund. Hon tipsade mig om dessa cremer. Redan efter en dag märkte jag stor skillnad och nu är min hud underbart slät och fin.
Tack Rudi, vet inte vad jag skulle gjort utan din hjälp.
Birgitta Gitta Borgström
2013-05-19 Rudi är både professionell och personlig. Hon vet vad hon gör, jag känner mig trygg i det och jag ser skillnad på min hud. Dessutom ser Rudi till att jag också får en både trivsam och avslappnande stund. Jag kan verkligen rekommendera Rudi!
Annika Anderbeck
2013-02-26 Tack för en underbar behandling i mysig hemmiljö. Man känner sig verkligen som en ny kvinna när man går hem.
Rudi är en mycket kompetent hudterapeut och har ett fint utbud av produkter för alla sorters hud. Hon är engagerad och mycket trevlig. Rekommenderas varmt!
Anna
2013-03-07 Det märks att Rudi vet vad hon håller på med. Hon är trevlig och proffsig och behandlingarna ger resultat. Priserna är dessutom bra och rimliga.
Jag har också börjat använda de produkter hon säljer, som tex Goldi med ingredienser från Döda havet och Anna Lotans Rénova, och nu kan jag inte använda något annat! Ansiktscremerna ger verkligen resultat och bodyscruben är fantastisk!
Kram
Mia
2012-05-07 Rudi och hennes klinik är det bästa som har hänt mig! Efter 10 år med acneproblem hade jag mer eller mindre givit upp om att få en felfri hud, och att kunna gå utan smink när man var ute. Rudi gjorde det möjligt för mig, och efter ca 1 månaders behandling hos henne, med Hydromesoterapi-behandlingar och Kart-produkterna känner jag mig befriad ifrån mina acneproblem och de ärr som uppstod. Många i min omgivning har märkt stora förbättringar och efter alla tester av nya produkter i sökandet efter något som skulle göra en skillnad för mina acneproblem- är det Rudi som gör det bäst! Ni kommer absolut inte att ångra er, för hennes behandlingar ger verkligen resultat, och sedan får man i samband med behandlingarna lära känna en underbar kvinna som Rudi:)
Nathalie
2012-02-16 Rudi! Sedan femman har jag haft problem med acne och nu är jag 18! Jag provade allt! och då menar jag verkligen allt! Alla produkter på apoteket, men då blev huden antingen bara fetare eller torrare. Jag gick till läkaren och fick flera preparat utskrivet, inget funkade. Sedan tipsade min mormor mig om dig. Först var jag väldigt skeptisk med tanke på hur mycket jag tidigare hade provat. Men redan efter en Medi Care behandling såg jag och kände skillnad, nu efter att ha haft bara 3 Hydromesoterapi behandlingar och Medi Care produkterna ett tag, har jag inte en enda finne! Bara lite ärr som tynar bort i takt med ansiktsmaskerna! Dina metoder gör underverk!
Melissa
2011-11-03 Efter att haft problem med akne i många år träffade jag Rudi i våras på en hälsomässa i Helsingborg. Jag vann en behandling hos henne och har sedan dess bara använt mig av hennes produkter. Efter en behandling känns huden len och mjuk och några finnar syns knappt till. Rudi är väldigt professionell och vill gärna hjälpa så mycket hon kan, både mig och mina närstående. Hennes produkter håller hög kvalité och hon sätter ihop en serie produkter helt individuellt. Jag rekommenderar alla med akneproblem att kontakta henne!

Kram

Sofia
2011-10-05 Hej Rudi,Det var en fantastisk och härlig upplevelse jag fick vara med om igår. Jag mår toppen. Min man tyckte att han såg mindre med rynkor ( redan ) och han var positiv till krämerna…

kanske var det för att de kom från döda havet? haha. Jag ska nu bara hålla på med dina krämer och inga andra.Vi ses säkert fler gånger. Du är en mycket trevlig och sympatisk människa.
Sköt nu om dig själv.
Kram

Elisabeth
2011-09-21 Hej Rudi, Jag mår underbart och mitt ansikte har blivit så fint sen jag börjat med behandlingar hos dig…
Du blir aldrig av med mig.
Sköt om dig vännen.
Kram Kram
Lena
2011-05-28 Jag är så nöjd! Jag har gått på hydromesoterapi hos Rudi. Behandlingarna är sköna, resultatet är skön och len hy. Tack Rudi
Kram från
Maria
2011-04-18 Efter en stor omställning i livet med nytt jobb och nya arbetsuppgifter förändrades min hud plötsligt drastiskt. Från att aldrig haft några problem med finnar fick jag plötsligt en massa utslag koncentrerat till området kring munnen och på mina kinder. Så gott som varje dag hade jag ny acne och jag mådde verkligen sämre och sämre för varje dag som jag tittade mig i spegeln. Jag provade desperat en massa olika produkter och behandlingar för att bli av med mina utslag men allt kändes förgäves. Genom min kära mamma blev jag dock rekommenderad att ta kontakt med Rudi som i sin tur introducerade hydromesoterapi för mig.

Förutom att behandlingen var mycket behaglig (vilket är olikt andra acnebehandlingar) gav den också resultat redan efter första behandlingen. Några av de stora cystor jag hade under huden började dra ihop sig och minska. Efter andra behandlingen började antalet utslag minska och efter tredje kändes huden i mitt ansikte helt annorlunda. Jag genomförde fem behandlingar under fem veckor och resultatet var verkligen slående. Idag har jag inga knutor under huden kvar alls och det kan gå veckor mellan att jag får några utslag.

Med hjälp av KART-serien är jag nu på väg att få tillbaka den rena huden jag en gång haft och jag är verkligen oerhört glad över det proffsiga och engagerade sätt som Rudi bemött mig på under mina behandlingar.
Glad påsk på dig med..
Kramar

My
2011-03-29 Tack Rudi, du har räddat min hy. När jag träffade dig var huden i ansiktet flammig och torr, nu känns den len och mjuk. Dina fantastiskt sköna behandlingar gör underverk.Vi ses snart igen.
Marita
2011-03-28 Efter 6 Anti-age Hydromesoterapibehandling baserad på ultraljudsvågor jag är mycket nöjd. Fram till efter den tredje behandlingen har jag inte sett stor skillnad. Efter fjärde behandling kunde jag se mer och mer synliga resultat. Mina barn träffade jag i dag, söndag, de sa att jag hade blivit så fin i mitt ansikte och dom är kritiska. Min man tycker också att jag ser mkt. fin ut. Jag mår förträffligt och är nöjd, jag kan tänka mig att få fler behandlingar då och då.
Inga
2011-01-30 Vid 40-års åldern fick jag helt plötsligt problem med min hy och det var fruktansvärt. Jag provade allt möjliga olika produkter och behandlingar men ingenting hjälpte. Min hy blev uttorkad och som värst var den helt krakelerad samtidigt hade jag små små acne som gjorde huden fet, en kobination som var helt hopplös. Jag fann Rudi på nätet av en slump, fick bokat tid för ansiktsbehandling och redan efter första behandlingen kunde jag både känna och se en stor förändring. Jag köpte med mig produkterna DERMACEA hem som jag är supernöjd med de gör underverk med min hy. Idag går jag på ansiktsbehandlingar var 3:e månad och använder Dermacea dagligen. Jag kan varmt rekommendera Rudis kunskap, behandlingar och produkterna.
Lena
2010-12-21 Sascha var tio när hon fick acne. Stora delar av hennes ansikte blev inflammerat och huden täcktes ofta av många tätt intill varandra sittande små bulor och förhöjningar. Lyckligtvis så var hon så pass ung att finnarna inte oroade henne nämnvärt, däremot började jag (Saschas faster) oroa mig när jag förstod att hon skulle få ärr och utöver detta hade hon haft en allvarlig streptocockinfektion som också resulterat i hudbölder. Jag ville absolut inte att alla dessa hudproblem skulle följa henne i vuxen ålder och visste sedan en tid tillbaka att Rudi var expert på området.

Efter en viss tids överläggande med Saschas föräldrar så fick jag ta ansvar för Saschas hudvård och tog sedan kontakt med Rudi. Jag köpte hem tomat mask och papaya peeling och vi påbörjade behandlingen två veckor innan Sascha hade tid för sin första ansiktsbehandling (hon är tretton år gammal idag). Så fort papayamasken kom av såg vi en omedelbar förändring, den sved lite precis som Rudi hade varnat men huden såg bättre ut med en gång.

Sascha provade sedan tomatmasken och när den hade tvättats av trodde vi knappt våra ögon. Hudinflamationen var inte synbar längre. Vi gick omeddelbart till Saschas farmor och farfar för att vi ville visa upp resultatet och dessutom få fler ögonvittne till något som vi inte hade en aning om var möjligt idag. De var lika häpna som jag, för att inte tala om Saschas pappa. Det tog alltså en behandling för att se ett märkbart resultat och vi talar för det mesta om det i vår familj som om det var magi. Jag tror inte att jag någonsin hört talas om några ansiktsprodukter som lovar en tydligt synbar effekt efter första behandlingstillfället, och skulle det finnas skulle ingen tro på det.

Jag har i vilket fall som helst fått erfara att detta är fullt möjligt. För den som undrar försvann även små bulorna och förhöjningarna och huden såg slät och fin ut. Jag förstår nu att mycket av problemen med den typ av acne som Sascha hade har med inflamatoriska processer precis vid hudytan och det är denna som är ’synlig’ och socialt besvärande men också möjlig att behandla snabbt med en erfaren och driven expert och rätt produkter, vilket Rudis verksamhet visar på.

Hur höll sig då resultaten? Saschas hud var till stor del fri från blemmor när hon kom för att få sin ansiktsbehandling. Endast acnen vid sidorna av ansiktet var synlig. Efter ansiktsbehandlingen så fanns det nästan ingenting kvar av dessa finnar. Hon är nu inne för sin andra behandling och ser verkligen fantastisk ut. Hon har får ibland lite finnar på sidan av kinderna och jag hade nog inte förstått att det var viktigt att få en behandling till om inte Rudi hade förklarat det för mig. Sascha har precis kommit upp från denna behandling och jag ser att inom princip allt är borta. För mig är Rudi’s konst nära inpå ett mirakel! Vi är så tacksamma och glada för det arbetet hon har gjort!
Många tack!

Anna-Karin och Sascha
2010-12-01 Hej Rudi !Jag vill bara berätta för dig att jag är sååå nöjd med de produkter som jag köpte sist…
Green line ögoncreme, antiwrinkle daycream samt greens instant lift!  Det blir min melodi i framtiden. God jul !
Många hälsnigar
Barbara Wredberg
10-09-15 Efter ca 10 års problem med acne fick jag tipset av min granne att kontakta Rudi/Naturkliniken Öresund. Hade tidigare provat mycket annat men inte lyckats uppnå något bra resultat av det. Efter en behaglig och avslappnande acne behandling såg jag genast resultat på ansiktet. Jag köpte även med mig ett antal ansiktsprodukter som Rudi tipsade mig om. Har använt produkterna nu väldigt rutinerat i ca 3-4 veckor och ansiktet ser mycket bättre ut, det kommer nästan ingen ny acne heller 🙂 nu är allt på rätt spår! Kan tipsa er som har problem med acne att ta kontakt med Rudi! Tack Naturkliniken Öresund!
Stefan Jensen