Torr hy är vanligtvis tunn och känslig med knappt synliga porer, talgkörtlarna är mindre aktiva och producerar mindre fuktbevarande komponenter. Detta medför att fukt snabbare avdunstar från huden, brist på elasticitet och att fina linjer dyker upp tidigare. Anna Lotans Renovaprodukter är speciellt utvecklade för att förnya och förbättra hydrolipidlagret, stötta hudens egen förmåga att stoppa skadliga ämnen samt att minska fuktavdunstningen. Produkternas effektiva och långvarigt skyddande egenskaper förbättrar hudens förmåga att hantera föroreningar och förhindra hudens förtidiga åldrande. Renova serien är baserad på aktiva peptider som har bevisats att ha en motverkande effekt mot rynkor och stimulera hudens förnyelse och konstruktion.

De behagligt effektiva och fuktgivande krämerna berikar huden med förstklassiga oljor: bl.a. vetegroddar, sesam, olivolja, vätskebindande komponenter som existerar naturligt i huden (t.ex. hyaluronsyra och aminosyror), aloe vera juice, växtextrakt och vitaminer såsom A och E som fungerar som skydd mot fria radikaler och bevarar oljornas kvalité i produkterna.


Renova Daytime Protection SPF 30

En lyxig och effektiv dagkräm som återfuktar och gör huden slät och fin. Krämen har en djupgående effekt som förminskar rynkorna. Ger ett ungt och strålande yttre och förhindrar hudens förtidiga åldrande.
Kombinerar de hudvårdande egenskaperna med ett effektivt skydd mot solstrålarna (UVA och UVB).
Idealisk som make-up bas, innehåller mikropigment som ger huden ett naturligt enhetligt utseende och passar alla hudtyper.

Renova Dry Skin Balm
Den här produkten är fantastisk för torr hy! Den ger utmärkt vård och förstärker hudens mjukhet i flera timmar. Innehåller en mängd olika växtextrakt som bl.a. salvia och kamomill, oljelösliga vitaminer så som vitamin E och A och förstklassiga, mjukgörande oljor som gör huden silkeslen på en gång.

Renova Recharging Bio Peptide Essence
Renova Recharging Bio Peptide Essence är en mjukt återfuktande kräm som har en enastående rynkutslätande effekt på normal till torr och mogen hy. En växande effekt märks inom 2-3 veckors användning och resultatet blir en mycket mjukare och mer strålande hy.
Aktiva komponenter som bidrar till en föryngrad hy är bl.a. jojobaolja, vetegräsolja, brasiliansk caryocarfröolja, sheasmör, lugnande indisk lotusextrakt och Döda havets mineralsalt. Lättabsorberade proteinderivater minimerar ålderstecken medan stabiliserade derivater från vitamin E, A, C och B fungerar som antioxidanter för att minimera de fria radikalernas skadliga effekt. Det parabenfria konserveringssystemet bibehåller kvaliteten hos de naturliga ingredienserna.

Rénova Universal Cleansing Gel
Rénova Universal Cleansing Gel är en krämgel som varsamt löser milt upp smink och överflödigt talg från hudens yta. Produkten är dermatologiskt testad och är inte allergi-framkallande. Den är idealisk som daglig rengöring och makeup remover för känslig och torr hud eftersom den inte torkar ut huden.