Morgonen

Steg 1: Rengöring – Skölj ansiktet med ljummet vatten och rengöringcream, tvål, mjölk och ansiktsvatten.

Steg 2: Ögonkräm – Huden runt ögonen är så mycket tunnare än resten av ansiktet. Därför behöver man cremer som är framtagna till ögonpartiet.

Steg 3: Serum – Serum använder man i regel under sin vanliga creme för att få mer effekt. Serumet är oftast 3 gånger så effektivt som en creme, men det finns inget skydd eller några återfuktande egenskaper i det.

Steg 4: Dag Ansikte & Halskräm – En viktig del i den dagliga skötseln av huden är en bra och pålitlig dagkräm.

Kvällen

Steg 1: Rengöring av Ögonen – Starta alltid med att ta bort ögonmakeupen med ögonmakeup remover.

Ster 2: Rengöring av ansikte och hals – Skölja ansiktet med ljummet vatten och rengöringcream, tvål, mjölk och ansiktsvatten.

Steg 3: Ögonkräm – Applicera med lätta tryck och vågrörelser på benet under ögat från inre ögonvrån ut mot tinningen. Du kan upprepa några gånger för att få effekt av dräneringen i cremen.

Steg 4: Serum – Serum använder man i regel under sin vanliga creme för att få mer effekt.

Steg 5: Natt Ansikte & Halskräm – Varför ska man både ha en nattcreme och en dagcreme?
För att huden beter sig annorlunda under dagen och natten och vi därmed har olika behov dagtid och nattetid. Cellförnyelsen är den absolut största skillnaden! Huden kan ta till sig mer näringsrika ämnen på ett helt annat sätt under natten.

Varje vecka

Peeling & Ansiktsmask
När du peelar avlägsnas gamla döda hudceller så att efterföljande krämer och masker kan verka bättre och huden får en mycket fin lyster.
En Ansiktsmask är en krämig mask som används för att rena eller släta ut huden i ansiktet. En ansiktsmask innehåller ofta olika typer av mineraler, vitaminer och fruktextrakt.

Om ni behöver råd eller hjälp, tveka inte att kontakta mig antingen på tel. 040 667 00 82, 0709 490 782 eller mail: info@naturkliniken.info,www.naturkliniken.info